Muziekvereniging Euphonia uit Meerkerk viert dit jaar haar 115-jarig bestaan en dit wordt groots gevierd met een Tiroler-spektakel op zaterdag 23 november aanstaande.

Het middagprogramma bestaat uit een Willson Trombone Workshop voor trombonisten onder leiding van Jos Jansen. De masterclass vangt aan om 14:00 uur en eindigt met een afsluitende act om 16:45 uur. De kosten voor de masterclass bedragen € 12,50 inclusief consumptie.

Vervolgens begint om 20:00 uur een feestelijk concert met een optreden van Euphonia en gastoptredens van entertainer en trombonist Jos Jansen en de Dieseltrekkers. Aansluitend aan het concert start een apres-ski party, compleet met DJ, voor een gezellige afsluiting.

Voor het avondprogramma bieden wij een tweetal opties:

• De reguliere entreekaart à € 7,50 p.p. inclusief consumptie te besteden voor aanvang van het concert om 20:00 uur. De zaal gaat open om 19:15 uur.

• Het VIP-arrangement à € 25,00 p.p. bestaande uit een entreekaart, 4 consumptiemunten, Euphonia-bierpull, tirolerhapjes en natuurlijk een speciaal gereserveerde tafel.

De trombone workshop en het concert vinden plaats in dorpshuis De Linde, Lindenstraat 1 te Meerkerk.

Voor trombonisten die naar de workshop en naar het concert gaan en dus €20,- betalen, wordt het avondeten verzorgd.

Wilt u deelnemen aan de Willson Trombone Workshop en/of het concert bezoeken, vragen wij u vriendelijk om uw deelname/bezoek aan de masterclass en/of het concert vóór 15 november aanstaande per e-mail kenbaar te maken. U kunt mailen naar info@euphoniameerkerk.nl. Kaarten voor het concert dienen op 23 november voor aanvang van het concert te worden opgehaald.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.euphoniameerkerk.nl of via Léan Blommers 06 51644378.