Ypenburg / Leidschenveen / Mariahoeve / Wateringseveld

Wil jij dwarsfluit leren spelen? Pop, klassiek, jazz, het kan allemaal.
Wil je net zo leren spelen op de dwarsfluit als Berdien Stenberg volg dan deze cursus bij Kunstinn. De meeste cursisten die voor de dwarsfluit kiezen hebben eerst een tijd op een blokfluit gespeeld. De dwarsfluit is een logische opvolger van de blokfluit. De muziekstijlen en genres waarin de dwarsfluit wordt gebruikt is te veel om op te noemen. Het is een populair muziekinstrument bij jong en oud. Dat de dwarsfluit zo populair is komt onder andere doordat hij gemakkelijk mee te nemen is in een klein koffertje en niet zo zwaar is.. Tevens is de dwarsfluit goed te combineren met allerlei andere instrumenten zoals fluiten, viool, gitaar, harp, piano of in een ensemble met diverse andere instrumenten. Het bespelen van de dwarsfluit is helemaal niet eenvoudig. Je kunt pas vanaf de leeftijd van 8 jaar dwarsfluit leren spelen, dit heeft te maken met je lengte en de lengte van je vingers. Ook voor de dwarsfluit geldt: oefening baart kunst. Je kunt dus al dwarsfluit leren vanaf 8 jaar, maar op latere leeftijd kun je net zo goed beginnen.
De dwarsfluit is een breed inzetbaar instrument: denk maar aan Thijs van Leer, Benjamin Herman of James Galway. Eerst zullen we werken aan een juiste techniek en houding om daarna alle mogelijke muziekstijlen te kunnen spelen!
Dwarsfluitles wordt gegeven door een ervaren docente die erg betrokken is in de muzikale wereld. De lessen worden individueel of in een duo gegeven. Voorkennis is niet nodig. Samen met jou kijkt de docente naar de mogelijkheden en jouw wensen.


GEEF JE NU OP VOOR EEN GEHEEL GRATIS EN VRIJBLIJVENDE PROEFLES!

Interesse? Vraag nu een gratis proefles aan via www.kunstinn.nl